Monique van Empel

Freestyle

 

Grasleeuwerik 1

5658 EG Eindhoven

040 - 213 21 68

 

info@freestyle-txt.nl

 Al snel na mijn studie journalistiek in Tilburg, richtte ik mijn eigen bedrijf FreeStyle op. Inmiddels werk ik alweer ruim 30 jaar freelance als (hoofd)redactrice voor tal van vak- en consumentenbladen op het gebied van wonen, design en lifestyle.

 

Ik ben daarnaast trendwatcher en wordt ook ingehuurd door reclamebureaus voor redactionele en visuele ondersteuning bij speciale, woongerelateerde projecten. Ik bezoek elk jaar de leukste woonbeurzen in binnen – en buitenland: van Milaan tot, Frankfurt, van Keulen tot Istanbul.

 

Samen met mijn man heb ik Way2Mail opgericht om (meubel)fabrikanten, ontwerpers en organisaties te helpen bij hun free publicity in de meest brede zin van het woord: van het schrijven en verspreiden van persberichten (nationaal en internationaal) tot het maken van complete websites, brochures en huisstijlen. Hierbij neem ik het redactionele deel voor mijn rekening en mijn mannetje alle grafische en webtechnische aspecten.

 

En, oei oei, een website heb ik niet, maar bel of mail me als ik iets voor je kan doen op het gebied van tekst. Ik help je graag verder.