Share, delen, doen en samenwerken

Het idee voor een nieuwe, uitdagende netwerkclub speciaal voor dames ontstond zeker níet uit onvrede over bestaande ondernemersverenigingen (met voornamelijk mannen), maar uit de behoefte om samen met andere vrouwelijke ondernemers van gedachten te kunnen wisselen. De sfeer is lekker laagdrempelig, minder ‘haantjesachtig’ en naast business zaken er is ook plaats voor persoonlijke groei.

 

Bestuur

Het huidige bestuur bestaat uit: Annemiek Verheijen (voorzitter), Marianne Witvoet (penningmeester), Nicole Minneboo, Emmy de Ligny en Inge Oliveira (bestuursleden).

 

Netwerkclub voor dames met een drive

De meeste leden van Share zijn zelfstandig ondernemer, maar we hebben ook leden met een zelfstandige functie in het bedrijfsleven. We willen van elkaar leren en elkaar inspireren. Elk vak, elke job is anders, maar in de praktijk is er een grote gemene deler en daar besteden we in onze bijeenkomsten aandacht aan. Wij zien onszelf als een club van actieve vrouwen die op allerlei gebieden ervaringen met elkaar willen delen. Dat kan zowel zakelijk als privé zijn. Immers: persoonlijke groei is ook winst voor je onderneming. En het spreekt natuurlijk voor zich, dat we elkaar ook weten te vinden op zakelijk gebied.

Per beroepsgroep kunnen maximaal 2 verschillende vrouwen lid worden.Momenteel zitten we aan het maximum van 35 leden en is er een wachtlijst voor nieuwe leden.Iedereen krijgt de gelegenheid om haar eigen bedrijf of werkwereld te presenteren!