Ingrid Bijlmakers

Gretig Coaching

 

Prokofjevpad 2

5654 DX Eindhoven

06 - 12 85 69 39

 

info@gretig.nl

www.gretig.nl

 

www.linkedin.com/in/ingridbijlmakers/

www.facebook.com/gretig.nl/

www.instagram.com/gretig_coaching/Enthousiast aan de slag met persoonlijke ontwikkeling!

 

Ik geloof in de kracht van coaching als het goed met je gaat, omdat er dan een mooie voedingsbodem is om kritisch te kijken naar hoe en waarmee je jouw leven op dit moment invult. Er is namelijk altijd wel iets, waaraan je extra aandacht kunt besteden.

 

Ik geloof ook, dat jij met de juiste inspiratie prima in staat bent om jezelf te coachen, zodat je ervoor kunt zorgen dat het goed met je blíjft gaan!

 

Ik help mensen daadwerkelijk in actie te komen naar dat wat voor hen écht belangrijk is, zowel op het gebied van werk als privé. Zelfkennis is de sleutel van een gelukkig leven. Werk levert hierin een grote en zeer belangrijke bijdrage.

 

Op regelmatige basis een moment van zelfreflectie, met behulp van een professioneel coach, zorgt voor focus en zinvolle persoonlijke verdieping.

 

Ik gun je dat je met gretig enthousiasme en nieuwsgierigheid werkt aan de beste versie van jezelf! Dat je blij wordt van persoonlijke groei, steeds wilt blijven leren, inzichten daadwerkelijk toepast en daarmee de wereld mooier maakt.

 

Kwaliteit, professionaliteit, to-the-point, energiek, humor, actiegericht en op de juiste momenten confronterend, dat is wat je van mij kunt verwachten.

 

Ben en blijf gretig!

 

Inzicht ✦ Helderheid ✦ Blijdschap ✦ Verwondering ✦ Energie ✦ Gedragsverandering ✦ Motivatie ✦ Inspiratie ✦ Vreugde ✦ Kracht ✦ Positiviteit ✦ Geluk ✦ Enthousiasme ✦