Emmy de Ligny

Touch of Balance

 

Frans Hallstraat 49

5613 KT Eindhoven

040 - 246 09 86

06 - 46 10 95 99

 

info@touchandbalance.nl

www.touchandbalance.nl

 

Touch of School

www.schooloftouch.nlTouch & Balance

Als jong meisje van Indische afkomst leerde ik al het belang van aanraken en massage. Mijn oma zei altijd van ‘pitjiten’ (masseren) blijf je gezond. Later als verpleegkundige werkte ik regelmatig met massage en aanraking om mensen rust en ontspanning te bieden. Inmiddels ben ik, samen met mijn man Willfred, werkzaam in onze eigen praktijk Touch & Balance. Je kunt bij ons terecht voor coaching, ontspanningsmassage, duo-massage, Tactiel Stimulering, VLOW® borstweefseltherapie, zwangerschapsmassage, sportmassage, LPG behandelingen voor bindweefselmassage, cellulitis, huidverjonging, detoxen en stoelmassage.

Het is onze passie om met onze behandelingen je te ondersteunen om je weer beter in je vel te laten voelen. We behandelen ook op locatie, zoals in verpleeghuizen, hospice, thuis of in bedrijven. Je bent bij ons in goede handen!

 

School of Touch

Nadat ik in Zweden de opleiding tot therapeut en docent in Tactiel Stimulering had afgerond, heb ik in 2003 de School of Touch Nederland opgericht.

We leiden mensen op in o.a. zachte massage- en aanrakingsmethoden zoals Tactiel Stimulering.

Ben je een therapeut, ouder, mantelzorger, vrijwilliger, carrière-switcher, verzorgende, verpleegkundige en wil je met massage en zachte aanraking leren werken voor ontspanning of als complementaire zorg? Beïnvloed je eigen leven en get in Touch!