Ankie Meulemans

Huidstudio Puur Ankie

 

Wezelstraat 2

5555 AR Valkenswaard

06 - 12 12 02 77

 

info@puurankie.nl

www.puurankie.nl

 Mijn naam is Ankie Meulemans en heb sinds 2001 een bedrijf in de uiterlijke verzorging. Mijn bedrijf is gevestigd in de Wezelstraat 2 te Valkenswaard onder de naam Huidstudio Puur Ankie. De Wezelstraat is een bedrijfscentrum met meerdere bedrijven die allen te maken hebben met “ lichaam en geest”. Samen met mijn 2 geweldige medewerksters werken we aan een gezonde huid. Zowel van buiten als van binnen. Naast huidverzorging hebben we onze expertise op het gebied van huidverbetering hoog in het vaandel. We staan erom bekend volgens de laatste technieken en mogelijkheden te werken. Trainingen en opleidingen worden regelmatig gedaan. Kennis en kwaliteit zijn erg belangrijk. Huidstudio Puur Ankie is ondertussen een begrip in de branche, niet alleen in de regio.

 

Naast huidverzorging en huidverbetering kun je bij ons ook terecht voor pedicure, manicure, lichaamsbehandelingen en suppletie. Ook zijn we opgeleid voor het diagnosticeren van huidplekjes. We verwijzen rechtstreeks door naar de dermatoloog bij 'niet pluis' plekjes.

 

Buiten een uitstekende huidstudio voor u als klant is Huidstudio Puur Ankie ook erkend leerbedrijf voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. In het team bevinden zich niet alleen oud-leerlingen en oud-stagiaires van Ankie, maar ook op dit moment lopen er leerlingen stage, die hun vakopleiding al achter de rug hebben en nu bezig zijn met specialisaties.

 

Onze filosofie is: Perfectie zonder injectie!